Skyline Groningen
Image
screenshot haarlemmermeergemeente.nl
Image
screenshot informeer haarlemmermeergemeente.nl
Image
screenshot minisite Hoofddorp haarlemmermeergemeente.nl

Haarlemmermeer

Website gemeente.Haarlemmermeer.nl

Met meer dan 140.000 inwoners behoort Haarlemmermeer tot de twintig grootste gemeenten van Nederland. Er zijn 26 dorpen en kernen die verspreid liggen over een gebied van 18.500 hectare. Kenmerkend voor de gemeente is de diversiteit: grootschaligheid tegenover kleinschaligheid, verstedelijkt gebied tegenover platteland, hightech tegenover ambachtelijke teelt. 

De uitdaging

De ambitie van de gemeente Haarlemmermeer is om één van de beste servicegemeenten van Nederland te worden. Een gemeente waar de klant, bedrijven en instellingen niet alleen centraal staan, maar zich ook daadwerkelijk begrepen en geholpen voelen. 

De oplossing

De gemeente Haarlemmermeer heeft gekozen voor een toptakenwebsite gebaseerd op de Drupal-voor-Gemeenten-distributie

De bezoeker van Haarlemmermeergemeente.nl  kan de informatie snel vinden en taken makkelijk uitvoeren volgens het toptakenprincipe. Zo kun je als inwoner eenvoudig online een afspraak maken voor bijvoorbeeld een paspoortaanvraag of een melding doen.

Kenmerken

Opdrachtgever Gemeente Haarlemmermeer
Interactie ontwerp en visual design Gemeente Haarlemmermeer
Content Gemeente Haarlemmermeer
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van een Toptakenwebsite voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.