Skyline Groningen
Support en beheer

Support en beheer

Bij ons kun je terecht voor support en ondersteuning. Wij ontzorgen je bij het gebruik van je webapplicatie. Of het nu bugs zijn, gebruik van je website of de ontwikkeling van een nieuwe toepassing: wij lossen het voor je op.

Allereerst gaan we ervan uit dat je volledige controle hebt over je website. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je tegen iets aanloopt waar een specialist je bij kan helpen.

Onderhoudscontract

Net als bij de aanschaf van een auto geldt dat na de oplevering van een website of applicatie het onderhoud verzorgd moet worden. Denk bijv. aan het doorvoeren van security updates, het monitoren van de performance van de website en opvolgen van storingen.

Afhankelijk van uw eisen en wensen bieden wij een aantal varianten om het onderhoud van uw website te verzorgen. Afspraken hierover leggen wij vast in een Service Level Agreement (SLA) en bevat o.a. de volgende onderwerpen:

Technisch beheer

Allereerst zorgen wij ervoor dat je website veilig en betrouwbaar is en blijft. Dit doen wij door het proactief installeren van relevante security-updates van de core, modules en/of distributies. De veiligheid en betrouwbaarheid van de website mag niet in het gedrang komen.

Wij monitoren de websites en volgen systeemmeldingen en periodiek ontvang je van ons informatie de relevante informatie, zoals uptime, uitgevoerde updates en opgevolgde incidenten.

Support en functioneel beheer

Hoewel je met een content management systeem volledige controle over je website hebt, kan het zijn dat je behoefte hebt aan aanvullende ondersteuning. Of dit nu gaat om kleine wijzigingen, specifieke aanvragen, wij helpen je graag verder.

Incident management

Foutmeldingen, storingen en bugs zijn ontzettend vervelend, maar die lossen we graag voor je op. In eerste instantie richten we ons op het werkend maken van de applicatie en onderzoeken we daarna de echte oorzaak van het probleem om deze structureel op te lossen.

Supportsysteem

Wowww werkt met JIRA als ticketsysteem, waarin je support en beheer vragen kunt aanmaken. Binnen de afgesproken reactie- en oplostijden volgen we deze op. Heb je nog geen toegang tot ons systeem, neem dan telefonisch of per email contact met ons op.

Beheer van bestaande websites

Voor support en onderhoudsvragen kun je bij ons ook terecht als wij deze website niet ontwikkeld hebben. Wij staan ook klaar voor support- en onderhoudsvragen van bestaande websites.

Wil je het beheer aan ons overdragen, dan starten wij altijd met een intakegesprek en een Code Scan, zodat we een goed beeld hebben van de gebruikte modules en de kwaliteit van de inrichting. Aan de hand hiervan bepalen we of wij deze website in beheer kunnen nemen en bespreken wij het plan van aanpak met je.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor support en beheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel +31 (0)508508590. Of laat een bericht achter en wij bellen je terug.

Bel mij terug