Skyline Groningen
drupal commerce

Drupal commerce

Drupal commerce is een uitbreiding op Drupal zodat je met dit CMS ook een webwinkel kunt maken. Hiermee krijg je direct toegang tot een compleet webwinkel- en ordersysteem wat er overzichtelijk uit ziet.

Basis webshop

De meeste noodzakelijk opties zijn snel terug te vinden. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig betaalmethoden toevoegen en het bestelproces optimaliseren, Ideal is ook mogelijk. Drupal is bovendien eenvoudig in je eigen taal te installeren. Maak je al gebruik van Drupal en wil je jouw website van een webshop voorzien, dan biedt Drupal Commerce een prima mogelijkheden voor een eenvoudige start. Maar voor de langere termijn biedt Magento Commerce meer mogelijkheden.

Multishop

Een multishop is iets lastiger maar wel mogelijk met Drupal commerce, hiervoor moet je vanaf het begin meerdere websites op 1 server runnen, omdat je je hierbij geen fouten kunt veroorloven raden we je aan om een specialist in te schakelen mocht het nodig zijn.

Kenmerken Drupal Commerce

Kosten gratis versie, betalen voor extra service
Installatie software downloaden en installeren via hosting
Support via de leverancier of fora
Multishop ja, op maat laten maken
Voordelen
  • voordelig,
  • unieke themes
Nadelen
  • onvoorziene kosten
  • multishop

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over Drupal Commerce? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 (0)508508590 of laat een bericht achter en wij bellen je terug.

Bel mij terug