Skyline Groningen
Magento

Magento Commerce Software

Één van de meest professionele open source systemen is Magento, de community edition is de gratis versie van Magento die de meeste webwinkel eigenaren gebruiken.

De Magento community edition heeft circa 1.000.000+ actieve webwinkels waarvan de meeste gebruikers ook actief zijn in de community. In 2011 is Magento overgenomen door de internetgigant Ebay waardoor je er zeker van kunt zijn dat dit systeem de komende jaren goed wordt doorontwikkeld.

Extensies

Extensies worden gemaakt door gebruikers en kun je vaak gratis downloaden via de Magento Connect marktplaats. Hier worden ook goede betaalde extensies aangeboden waarmee je je webwinkel nog beter kunt maken.

Multishop

Ook voor een Multishop is Magento het meest gebruikte en meest uitgebreide systeem, je kunt eenvoudig meerdere shops uit één backoffice runnen.

Koppelingen

Magento is in Nederland veruit het populairste open source webwinkel systeem. Nederlandse toeleveranciers zoals payment providers en vervoerders maken daarom altijd als eerste koppelingen met Magento.

Kenmerken Magento

Kosten gratis versie, betalen voor sommige extensies
Support via de Magento community of leverancier
Multishop is mogelijk en ondersteunt ook groepen shops uit 1 backoffice
Voordelen
  • veel templates beschikbaar,
  • veel plugins en integraties mogelijk en
  • veel gespecialiseerde Nederlandse bedrijven
Nadelen
  • zwaar, vereist goede hosting
  • customizen
  • kinderziektes bij nieuwe releases

 

Meer informatie?

Meer informatie over Magento vind je op de Officiële website.

Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel +31 (0)508508590 of laat een bericht achter en wij bellen je terug.

Bel mij terug