Skyline Groningen
Image
screenshot talentenregio.nl

Talentenregio

Talentenregio.nl faciliteert en organiseert mobiliteit

Talentenregio is een samenwerkingsverband van 27 decentrale overheidsorganisaties, met onder andere 21 gemeenten, de provincie Overijssel en ondersteunde organisaties zoals ONS (servicecentrum voor ICT) en DOWR (ambtelijke samenwerking tussen Deventer, Olst, Wijhe en Raalte).

Samen met Talentenregio werken deze overheidsorganisaties aan de ontwikkeling van medewerkers, delen hun kennis en expertise en maken het mogelijk dat medewerkers mee kunnen doen aan een gezamenlijk aanbod van activiteiten, workshops en evenementen.

Via de website Talentenregio.nl komen medewerkers van de aangesloten overheidsorganisaties in contact met o.a. vacatures, opleidingen en groepen waarin met vakgenoten kennis wordt gedeeld.

De uitdaging

De website Talentenregio.nl is 2013 ontwikkeld. Inmiddels maken meer dan 24 organisaties en 4.500 medewerkers gebruik van de mogelijkheden die Talentenregio biedt. Naar aanleiding van gebruikersonderzoek heeft Talentenregio de wens om een aantal functionaliteiten toe te voegen en de website van een meer actuele vormgeving met frisse uitstraling te voorzien.

De oplossing

In samenwerking met Talentenregio heeft Wowww de nieuwe functionalteiten verder uitgewerkt en geconcretiseerd. Vervolgens heeft Wowww in samenwerking met Degelijk Design dit vertaald naar een interactie en visual design. Nadat deze designs zijn vastgesteld, heeft Wowww de ontwikkeling en implementatie verzorgd.

Door te werken met een aparte test- en ontwikkelomgeving kon Talentenregio het nieuwe ontwerp en functionaliteiten testen, zonder dat dit het functioneren van de actieve website beïnvloedt. 

Kenmerken

Opdrachtgever Gemeente Dalfsen
Interactie ontwerp en visual design Degelijk Design
Content Talentenregio
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de ontwikkeling van een nieuw design en extra functionaliteiten voor uw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.