Skyline Groningen
Image
screenshot trajectum.nl

Stichting Trajectum

Website Trajectum.nl

Trajectum is in 2012 ontstaan na de fusie tussen Hanzeborg en Hoeve Bosch. Het centraal kantoor van de stichting is gevestigd in Zwolle en daarnaast beschikt zij over diverse locaties in het noorden en oosten van Nederland.

Trajectum is actief op het gebied van behandeling en begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag. Bij Trajectum werken circa 1.600 medewerkers.

De uitdaging

Trajectum streeft naar een corporate website die voldoet aan het programma van eisen en bijdraagt aan het behalen van de door haar geformuleerde online doelstellingen. Deze doelstellingen hebben betrekking op het gebied van profilering ‘kennispositie’, conversie van het zorgaanbod, verbetering communicatie en het verbeteren van online processen waaronder aanmelden cliënt door verwijzers.

Hierbij was Trajectum op zoek naar een leverancier die samen met haar werkt aan een kwalitatief goede dienstverlening, waarbij betrouwbaarheid, continuïteit en proactief adviseren belangrijke parameters zijn.

De oplossing

De eerste fase van de website was reeds ontwikkeld. Wowww heeft in nauwe samenwerking met de webredactie van Trajectum eerst een codescan uitgevoerd en vervolgens aan de hand van het programma van eisen en wensen een plan van aanpak opgesteld. 

In het plan van aanpak zijn wij uitgegaan van een Agile aanpak, waarbij we in 4 sprints de eisen en wensen een plek in de nieuwe website konden geven. Dankzij deze methodiek had Trajectum grip op het verdere verloop van het proces, waarbij zij op basis van voortschrijdend inzicht nieuwe prioriteiten kon stellen. 

De website is medio 2019 in gebruik genomen.

Kenmerken

Opdrachtgever Stichting Trajectum
Interactie ontwerp en visual design Wowww
Content Stichting Trajectum
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wil je meer weten over het Agile ontwikkelen van een website voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.