Skyline Groningen
Image
Nieuwe website Singelland
Image
Nieuwe website Singelland
Image
Nieuwe website Singelland

Openbare Scholengemeenschap Singelland

Website Singelland.nl

De Stichting Openbare Scholengemeenschap Singelland verzorgt het openbaar voortgezet onderwijs in Drachten en omgeving. 

Met haar website richt Singelland zich voornamelijk op aankomende leerlingen en haar ouders. Daarnaast wordt de website bezocht door ouders en overige belanghebbenden.

De uitdaging

De vorige website van OSG Singelland was gebaseerd op een Closed Source CMS. Dit beperkte de vrijheid van de webredactie. Met het oog op de toekomstige plannen van de onderwijsinstelling heeft de webredactie behoefte aan een content management systeem dat verdere integratie mogelijk maakt. Bijkomstigheid is dat de verschillende locaties een eigen plek met eigen kleurstelling binnen Singelland.nl hebben.

De oplossing

Samen met de webredactie van Singelland heeft Wowww de eisen en wensen in kaart gebracht. Met het oog op de eisen van vandaag en de wensen van morgen, heeft Wowww gekozen voor een oplossing gebaseerd op Drupal in combinatie met Groups. Hiermee is Singelland klaar voor de toekomst.

Kenmerken

Opdrachtgever Stichting OSG Singelland
Interactie ontwerp en visual design Singelland
Content Singelland
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1


Meer weten?

Wil je meer weten over een open source CMS voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.