Skyline Groningen
Image
screenshot dgv.nl
Image
screenshot dgv protestants

Ministerie van Defensie

Website DGV.nl, Dienst Geestelijke Verzorging

De Diensten Geestelijke Verzorging (DGV) dragen bij aan het (geestelijk) welbevinden van militairen, burgerpersoneel, veteranen en het thuisfront, en aan de moraliteit van de krijgsmacht als geheel. Het vormingscentrum Landgoed Beukbergen geeft groepen de mogelijkheid tot bezinning.

De uitdaging

Via haar website wil DGV haar aanbod onder de militairen onder de aandacht brengen, passend binnen de eisen die het ministerie van Defensie stelt op het gebied van veiligheid en digitale toegankelijkheid.

De oplossing

In opdracht van het ministerie van Defensie heeft Wowww de onafhankelijke website voor de Diensten Geestelijke Verzorging (DGV) gemaakt. Door gebruik te maken van Drupal kunnen de medewerkers van deze afdeling nu diverse berichten plaatsen per geloofsovertuiging maar ook elkaars berichten gebruiken. Op deze manier wil het ministerie haar mensen beter informeren en betere voorlichting geven. De website dgv.nl draait niet binnen het domein van het ministerie vanwege het speciale karakter.

Kenmerken

Opdrachtgever Ministerie van Defensie
Interactie ontwerp en visual design Wowww
Content Dienst Geestelijke Verzorging
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van Drupal voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.