Skyline Groningen
Image
screenshot laarbeek.nl

Laarbeek

Website Laarbeek.nl

De gemeente Laarbeek is een gemeente in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand. De gemeente telt 30.000 inwoners (Bron: CBS, 2019) en heeft een oppervlakte van 55 km². De gemeente ontstond op 1 januari 1997 door een samenvoeging van de voormalige gemeenten Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Lieshout (waar ook het kerkdorp Mariahout bij hoorde). Het gemeentehuis staat in Beek en Donk..

De uitdaging

De gemeente Laarbeek maakt gebruik van een toptaken-website gebaseerd op het Website Intranet model van Dimpact. De gemeente Laarbeek wil haar website voorzien van een nieuw ontwerp, zonder de volledige website opnieuw te hoeven opbouwen.

De oplossing

Wowww heeft in samenwerking met de webredactie van de gemeente Laarbeek op basis van haar huisstijl een eigentijds ontwerp met een lokale uitstraling gerealiseerd. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, heeft Wowww het nieuwe design in de bestaande website geïntegreerd. Het nieuwe design is in mei 2020 in gebruik genomen.

Kenmerken

Opdrachtgever Gemeente Laarbeek
Interactie ontwerp en visual design Wowww
Content Gemeente Laarbeek
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1


Meer weten?

Wil je meer weten over de realisatie van een nieuw ontwerp voor uw bestaande website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.