Skyline Groningen
Image
Website kavelaanbod.enschede.nl
Image
Screenshot kavelaanbod.eschede.nl
Image
Screenshot kavelaanbod.eschede.nl

Kavelaanbod Enschede

Gemeente Enschede

Met meer dan 150.000 inwoners is Enschede de grootste gemeente van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland. Onder de gemeente Enschede vallen, naast de stad Enschede, de dorpen Lonneker, Boekelo, Usselo, Glanerbrug en de buurtschap Twekkelo die voor de postcodes allemaal onder de woonplaats Enschede vallen.

De uitdaging

Het doel dat bureau kaveluitgifte van de gemeente Enschede heeft met de website is het kavelaanbod onder de aandacht brengen van potentiële kopers. Ook wil men bezoekers informeren over het subsidie, architecten en projecten.

De website moet aantrekkelijk, informerend en transactiegericht zijn.

De oplossing

Allereerst is er een interactiedesign ontwikkeld om hiermee de gewenste customer journey in kaart te brengen. De website is ontwikkeld op basis van Drupal, waarbij het Website Intranet Model van Dimpact als basis is gebruikt. Dit model is uitgebreid met custom module, zodat de data van de kavels via een koppeling uit Promis wordt opgehaald. 

Verder is er rekening gehouden met diverse wensen, zoeken en filteren, formulieren en het gebruik van kaarten. Voor de webredactie is deze website eenvoudig in gebruik en voldoet aan de digitale toegankelijkheidseisen.

Kenmerken

Opdrachtgever Gemeente Enschede
Interactie ontwerp en visual design GoalGorilla
Content Gemeente Enschede
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van een website met integraties met externe systemen voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.