Skyline Groningen
Image
screenshot gemert-bakel.nl

Gemert-Bakel

Website Gemert-Bakel.nl

De gemeente Gemert-Bakel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Peelrand. De gemeente telt 30.000 inwoners (Bron: CBS, 2019) en heeft een oppervlakte van 123,62 km². De gemeente ontstond op 1 januari 1997 door een samenvoeging van de voormalige gemeenten Gemert en Bakel en Milheeze.

De uitdaging

De gemeente Gemert-Bakel maakt gebruik van een toptaken-website gebaseerd op het Website Intranet model van Dimpact. De gemeente Gemert-Bakel wil haar website voorzien van een nieuw ontwerp, zonder de volledige website opnieuw te hoeven opbouwen.

De oplossing

Wowww heeft in samenwerking met de webredactie van de gemeente Gemert-Bakel op basis van haar huisstijl een eigentijds ontwerp met een lokale uitstraling gerealiseerd. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, heeft Wowww het nieuwe design in de bestaande website geïntegreerd. Het nieuwe design is in mei 2020 in gebruik genomen.

Kenmerken

Opdrachtgever Gemeente Gemert-Bakel
Interactie ontwerp en visual design Wowww
Content Gemeente Gemert-Bakel
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de realisatie van een nieuw ontwerp voor uw bestaande website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.