Skyline Groningen
Image
screenshot climate-campus.nl

Climate-Campus

De Stichting Climate Campus

De Stichting Climate Campus helpt om de innovatie en implementatiekracht van haar netwerk te verbinden en te vergroten. De stichting brengt uiteenlopende vraagstukken en netwerkpartners samen.

Het netwerk van Climate Campus bestaat uit een netwerk van overheden, onderwijs en onderzoeksinstellingen, ondernemers en maatschappelijke initiatieven dat tot doel heeft om klimaatadaptatie en andere maatschappelijke vraagstukken verder te versnellen.

De uitdaging

Om invulling te geven aan de realisatie van haar ambitie heeft de Stichting Climate-Campus binnen haar mogelijkheden diverse communicatie middelen opgezet, waarbij de website vanzelfsprekend een onderdeel is. 

De uitdaging lag in het realiseren van een meertalige website die tegemoet aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid en digitale toegankelijkheid, met een beperkt budget.

De oplossing

In samenspraak met de Stichting Climate Campus en de gemeente Zwolle, heeft Wowww ervoor gekozen de website te realiseren op Drupal vanwege de beheersbaarheid, veiligheid en beschikbare ondersteuning op het gebied van digitale toegankelijkheid.

In overleg met de gemeente Zwolle is de website opgezet als subsite van de gemeentelijke website. Hierdoor maakt de Stichting Climate-Campus dankbaar gebruik van de mogelijkheden die Drupal biedt.

Kenmerken

Opdrachtgever Stichting Climate-Campus
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid  WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van een Toptakenwebsite voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.