Skyline Groningen
Image
screenshot amsterdamairportcity

Amsterdam Airportcity

Gemeente Haarlemmermeer

Met meer dan 140.000 inwoners behoort Haarlemmermeer tot de twintig grootste gemeenten van Nederland. Er zijn 26 dorpen en kernen die verspreid liggen over een gebied van 18.500 hectare. Kenmerkend voor de gemeente is de diversiteit: grootschaligheid tegenover kleinschaligheid, verstedelijkt gebied tegenover platteland, hightech tegenover ambachtelijke teelt.

De uitdaging

De gemeente Haarlemmermeer ligt midden in het economisch hart van Nederland en Europa. De ligging van Schiphol en de bijbehorende infrastructuur maakt de gemeente Haarlemmermeer interessant voor internationaal georiënteerde organisaties. 

De gemeente Haarlemmermeer wil haar unieke ligging en de mogelijkheden die zij biedt onder de aandacht van organisaties brengen die op zoek zijn naar geschikte locaties.

De oplossing

De gemeente Haarlemmermeer heeft in samenwerking met een ontwerpbureau het concept en ontwerp gerealiseerd. De website is op basis van Drupal 8, mobile first en volgens de webrichtlijnen ontwikkeld.

Kenmerken

Opdrachtgever Gemeente Haarlemmermeer
Interactie ontwerp en visual design Up there Everywhere
Content Up en gemeente Haarlemmermeer
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid WCAG 2.0 en 2.1

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de ontwikkeling van een aantrekkelijke website die aan de digitale toegankelijkheidseisen voldoet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.