Skyline Groningen
Wowww! Illustrated

Maatwerk en Integratie

Wowww is een Open Source system developer/integrator en levert advies en ontwikkeling op basis van bewezen Open Source en Java technologieën.

Wowww ontwikkelt applicaties met standaard oplossingen op basis van PHP en Java. Open source en Java pakketten zijn standaard zeer compleet en kunnen met extra functionaliteit aangevuld worden.

Veel organisaties hebben behoefte aan nieuwe applicaties en nieuwe technologieën, maar willen veelal bestaande applicaties en databases blijven gebruiken (bijv. het koppelen van een nieuw intranet aan een bestaand document management systeem). Om meerdere applicaties op een goede manier met elkaar te laten samenwerken is integratie en/of maatwerk nodig.

Integratie

Het succes van het internet en de invloed hiervan op applicaties en systemen binnen organisaties heeft ertoe geleid dat veel softwareleveranciers technische interfaces (API) op hun pakketten hebben ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om de functionaliteit en/of de data uit deze pakketten te gebruiken binnen interne en externe webomgevingen.

Ook in dit opzicht biedt Open Source voordelen omdat, door de grote ontwikkelcommunity achter de pakketten, de benodigde nieuwe interfaces sneller beschikbaar komen en bestaande interfaces gemakkelijker te verkrijgen zijn.

Maatwerk

Het ontwikkelen van maatwerk software kan betrekking hebben op nieuwbouw en herbouw. Redenen om bestaande software te herbouwen kan zijn dat het onderhouden van het bestaande systeem te duur is, niet meer voldoet aan de wensen of dat de continuïteit van het bestaande systeem niet meer gegarandeerd kan worden.

Ook bij nieuwbouw en herbouw worden waar mogelijk gestandaardiseerde componenten ingezet en gebruik gemaakt van robuuste, bewezen technologie. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Wowww helpt organisaties bij maatwerk- en integratievraagstukken middels

  • consultancy (functioneel ontwerp, software architectuur, business advies) en
  • development (software ontwikkeling).

Deze werkzaamheden verzorgen wij op projectbasis en op basis van detachering. Ook kan Wowww het beheer van de maatwerk software verzorgen.

Meer weten?

Wil je meer weten over maatwerk of integratie van koppelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel +31 (0)508508590. Of laat een bericht achter en wij bellen je terug.

Bel mij terug