Skyline Groningen
Image
Homepagina van enschede

Enschede

Website Enschede.nl

Met meer dan 150.000 inwoners is Enschede de grootste gemeente van Overijssel en naar inwoneraantal de veertiende gemeente van Nederland. Onder de gemeente Enschede vallen, naast de stad Enschede, de dorpen Lonneker, Boekelo, Usselo, Glanerbrug en de buurtschap Twekkelo die voor de postcodes allemaal onder de woonplaats Enschede vallen.

De uitdaging

De gemeente Enschede wil met een Toptaken-website haar inwoners en bezoekers op eenvoudige wijze van informatie voorzien. De gemeente Enschede heeft Wowww gevraagd deze oplossing voor haar te integreren en daarbij een eigentijds en herkenbare vormgeving te ontwikkelen.

De oplossing

De gemeente Enschede heeft gekozen voor het Website Intranet Model van Dimpact. In nauwe samenwerking met de gemeente Enschede heeft Wowww het ontwerp van de website en de configuratie en implementatie van de website verzorgd. Sinds de livegang verzorgt Wowww naar volle tevredenheid het onderhoud en doorontwikkeling van de website.

Kenmerken

Opdrachtgever Gemeente Enschede
Interactie ontwerp en visual design Wowww
Content Gemeente Enschede
Development Wowww
Content Management Systeem Drupal
Digitale toegankelijkheid  WCAG 2.0 en 2.1


Meer weten?

Wil je meer weten over de inzet van een toptaken website voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via postvoor@wowww.nl of +31 (0)508508590.